Over Mij - Maison Pur
435
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-435,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over mij

Hallo

 

Mijn naam is Leen Ryckaert en samen met mijn dochter Febe woon ik in de omgeving van het gezellige Duinenwater te Knokke.

 

Als kind was ik geïnteresseerd in alles wat met de huid en gezondheid te maken heeft maar pas in 2003 waagde ik de sprong om de opleiding schoonheidsspecialiste te volgen.

 

8,5 jaar geleden ben ik begonnen bij ‘Urban Spa Rituals Cosmetics’. Mijn passie voor huidverbetering heb ik vanaf de eerste dag.  Met de jaren leg je de lat hoger en zo groeide mijn passie voor huiverjonging.

 

Ik wou een eerlijk merk dat deed wat het beloofde om de huid op zijn allermooist te krijgen.

 

Via een collega vriendin leerde ik QMS kennen. Met dit  unieke anti-aging merk zette ik de stap naar het zelfstandig uitbaten van een huidinstituut dat MAISON PUR is.

 

!QMS staat voor : huidverjonging, medisch onderbouwd, huididentiek collageen toevoegen, huidbarrière intact houden, celcommunicatie, moleculaire zuurstof, vertraagde afgifte van 82% hoge werkstoffen én milieuschade beperken.

 

Vakkennis is zeer belangrijk en onderscheid je van anderen!

 

Boek uw behandeling dan bespreken we samen wat !QMS voor uw huid betekent.

 

Hartelijke groet,
Leen