Skip links

Medische Microneedling gezichtsbehandeling in Knokke

☑️  Stoor jij jou aan die grove en onregelmatige huidstructuur?

☑️  Heb jij last van een doffe of vlekkerige huid?

☑️  Wil je jouw pigment en acné littekens aanpakken?

Dan kan een microneedling kuur dé oplossing bieden voor jouw huidprobleem.

Online reserveren
schoonheidsspecialist knokke

Dit zijn de stappen

 • Dubbele reiniging
  De werkstoffen in de maskers en serums kunnen niet door het “vuile laagje” op uw huid doordringen. Zonder een goede reiniging is er dan ook geen goede verzorging of huidverbetering mogelijk en krijgt u juist een onzuivere huid met verstoppingen. Daarom gaan we een dubbele reiniging uitvoeren met warme handdoeken en massagetechnieken.
 • Exfoliatie 
  Exfoliëren is een manier om huidcellen van de bovenste huidlaag te verwijderen. Dit kan op drie verschillende manieren: mechanisch, enzymatisch en chemisch. Bij microneedling wordt steeds de enzymatische peeling voorafgegaan.
 • Microneedling behandeling
  Door middel van hele kleine steriele naaldjes die vibrerend op de huid terechtkomen worden kleine microkanaaltjes gemaakt om zo nieuw collageen (type 3) en elastine aan te maken, ook wel ‘wond’ collageen genoemd.En dat is nodig om de huid terug te herstellen zodat grove poriën, pigment en acné littekens verminderen.De huid gaat dit nieuwe collageen(type 3) zelf omzetten naar ons type 1 collageen waar hij voor 70% uit bestaat. Naarmate we ouder worden verliezen we dit steeds meer. De microneedling behandeling geeft een boost om huidvernieuwing en -herstel op gang te brengen.
 •  LED-therapie
  Nu de microkanalen open staan, is de huid heel toegankelijk om het collageen en elastine te activeren. De LED therapie versterkt dit activatie proces.
 • Algen modelage
  Dit masker kalmeert de huid na de behandeling en zorgt voor een osmotische druk in je huid, waardoor een vochtstuwing ontstaat. Deze vochtstuwing zorgt ervoor dat het vocht uit de onderste huidlagen naar de opperhuid wordt getransporteerd.
 • Nek en schouder massage
  Tijdens het intrekken van de algen modelage, gaat Leen aan de slag met haar handen. De nek en schouders worden gemasseerd, dit maakt uw gelaatsverzorging zeer ontspannend.
 • Pure Oxygen
  Zuurstof is goed voor de huid om de bloedsomloop te stimuleren wat resulteert in een mooie glow die dagenlang aanhoudt. Ideaal ook na de microneedling behandeling naar wondheling toe.
 • Afsluitend hydraterend foam mask of liftend masker
  Het masker wordt afgestemd op de noden van uw huid. Wanneer uw huid vochtarm is, krijgt u een hydraterend masker en wanneer u extra lifting nodig heeft, krijgt u deze.
 • Extra services
  Zoals epilatie en/of kleuren van wenkbrauwen, harsen bovenlip, kunnen NIET uitgevoerd worden tijdens deze behandeling.

Wat maakt deze behandeling uniek?

Tijdens de intake met Leen bekijkt zij uw huid en adviseert over een geschikte behandeling. De huid met grove poriën, vlekkerige huid, littekens na acné, dofheid en pigmentatie zijn zeer geschikt voor deze behandeling. 

 

Wat de microneedling behandeling bij Leen Ryckaert in Knokke zo prettig maakt, is dat huidverbetering wordt gecombineerd met ontspanning en massage technieken. Dit maakt het een unieke huidverbetering en wellness behandeling behandeling in één.

Online reserveren

Prijzen

Bekijk de prijzen voor de Microneedling behandeling op deze pagina.

Veelgestelde vragen

De huid met onderstaande indicaties zijn zeer geschikt voor deze behandeling

 • grove poriën
 • vlekkerige huid
 • littekens na acné
 • dofheid
 • pigmentatie
 • fijne lijntjes (lachrimpeltjes)

Tijdens de behandeling wordt gewerkt met een cocktail van vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, co-enzymen, hyaluron,… afgestemd op de behoeftes van uw huid. De behandeling kan zonder verdoving worden uitgevoerd . Afhankelijk van de dieptewerking van de behandeling kan de huid een wat prikkend gevoel geven en enigszins wat rood en gevoelig aanvoelen. De roodheid verdwijnt na 24-72uur. Hou daar rekening mee bij het inboeken van een afspraak.

Na de behandeling wordt een zonbescherming aangebracht en eventueel naar wens minerale make-up. Dit wordt sowieso altijd aangeraden.

Vermijd de volgende dagen na de behandeling peelings of retinol, zwembaden, sauna en zonnebankbeurt.

In kuurvorm is deze behandeling zeer effectief. Leen geeft tijdens de intake advies over het aantal behandelingen en de duur. Dit wordt afgestemd op de noden van uw huid.

Een gemiddelde kuur bestaat uit 3 tot 6 behandelingen met een tussenpoos van 4 weken. Alles hangt af van de conditie van uw huid, het verouderingsproces en de levensstijl, voor het behouden van een optimaal resultaat. Je hebt maar 1 huid dus koester ze.