Skip links

De zachtheid van een cosmetische verzorging maar het resultaat van een medische behandeling!

SUPERBOOST gezichtsbehandeling in Knokke

☑️  Wilt u een natuurlijke lifting en een stralende glow?

☑️  Diepe rimpels verminderen en fijne lijntjes aanpakken?

☑️  Houdt u niet van naalden maar wilt u toch een huidverjongende behandeling?

Dan is de SUPERBOOST gezichtsbehandeling door Leen Ryckaert van Maison Pur in Knokke dè behandeling voor u.

Deze gelaatsbehandeling is een natuurlijk manier om een lifting te creëren, een frisse blik en een goed doorbloede huid.

Boek deze behandeling
superboost gezichtsbehandeling knokke

Dit zijn de indicaties:

 • Huidverjonging
 • Verminderen van (fijne) rimpels
 • Oog- en wenkbrauwlift
 • Onregelmatige huid
 • Grove poriën
 • Acne
 • Glow creëren of terugbrengen


Zeer resultaat gericht met een prachtig natuurlijk effect 

Award winnende medische cocktails worden plaatselijk naar noden van de huid ingezet. Zo pakken we in 1 behandeling uw pigment, structuur, poriën, lijntjes, actieve acné aan. Dit omdat de ultrafijne jetstream via onze huidannexen tot in de diepere huidlagen worden ingesluisd. En dit volledig pijnloos. Eveneens wordt al het vuil uit de diepte gehaald én worden dode huidcellen verwijderd.

Deze behandeling is ook uitermate geschikt voorafgaand aan een speciale gelegenheid.

 


❕ In kuurvorm van 4 beurten met een tussenpoos van 2 tot 4 weken is dit dé verjongingstopper voor een frisse huid met sterke spieren.

Wat maakt deze behandeling uniek?

Naarmate we ouder worden, vermindert de communicatie tussen onze spieren, zenuwen en hersenen. De huid wordt daardoor slapper en luier. Deze behandeling werkt vooral op het herstel van deze communicatie, dat we ook wel neurofeedback noemen. Omdat we niet alleen werken op spier,- maar ook op huidniveau zorgt de superboost behandeling ervoor dat we veel minder en misschien pas op latere leeftijd naar injectables zullen grijpen.

 

Dit maakt de SUPERBOOST behandeling bij Leen Ryckaert in Knokke echt een unieke lifting en glow in één.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Stap 1:


No needle infusion en reiniging
In de eerste stap van de Superboost wordt de huid intensief gereinigd. Dode huidcellen worden verwijderd op een zachte manier.

Vervolgens wordt een medische cocktail op maat naargelang uw huidprobleem in de poriën gesluisd onder een bepaalde druk om via deze weg de diepere lagen van de dermis te bereiken. Tegelijkertijd pompt het toestel het overtollige vuil uit de poriën. De kanalen in uw huid vullen zich met mineralen, vitaminen, co-enzymen en sporenelementen (bijvoorbeeld zink.)

Stap 2:


Lifting van de spieren 

Onze spieren worden bij het verouderen atrofisch en dun. Zo worden de spieren op lange termijn lui. Tijdens de SUPERBOOST behandeling gaan we ze opnieuw activeren.

De verbinding tussen de spieren, de zenuwen en de hersenen, worden op een natuurlijke manier verbeterd en hersteld. We noemen dit neurobiofeedback. Uit dat netwerk van communicatie haalt de huid haar degelijkheid. We trainen zo de spieren en spannen ze aan om uw gelaat en hals te liften.

Stap 3:


Afsluitende gezichtsbescherming of masker

Na de behandeling sluiten we af met een passende dagcrème met bescherming of indien het avond is, een masker die u ’s nachts kunt laten inwerken.

Het afsluitend ritueel wordt afgestemd op de noden van uw huid.

 • Extra services
  Zoals epilatie en/of kleuren van wenkbrauwen, harsen bovenlip, kunnen ter plaatse uitgevoerd worden tijdens deze behandeling. Bekijk de prijzen van de extra services hier.

Kies voor de All-in-One behandeling en krijg dit extra

  • Algen modelage
   Het algen modelage masker geeft een extra hydratatie boost bij uw SUPERBOOST behandeling. Dit masker zorgt voor een osmotische druk in je huid, waardoor een vochtstuwing ontstaat. Deze vochtstuwing zorgt ervoor dat het vocht uit de onderste huidlagen naar de opperhuid wordt getransporteerd.
  • Nek en schouder massage
   Tijdens het intrekken van de algen modelage, gaat Leen aan de slag met haar handen. De nek en schouders worden gemasseerd, dit maakt uw Superboost behandeling zeer ontspannend.
  • Pure Oxygen
   Zuurstof is goed voor de huid om de bloedsomloop te stimuleren wat resulteert in een mooie glow die dagenlang aanhoudt.
Kies de All-in-One voor deze extra's

Prijzen


Superboost Gelaat: € 170 
Superboost behandeling van het gelaat.


Superboost Gelaat – All-in-One –  € 210 
Superboost behandeling van het gelaat inclusief

 • Algenmodelage
 • Zuurstof
 • Nek- en schoudermassage

Superboost Gelaat & Hals  -VIP Treatment –   € 310 
Superboost behandeling van het gelaat en de hals inclusief

 • Algenmodelage
 • Zuurstof
 • Nek- en schoudermassage

Boek de Superboost in kuurvorm voor een aantrekkelijke prijs
Je hebt gemiddeld 4 tot 6 sessies nodig voordat de neurobiofeedback lus begint. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat uw hersenen automatisch het signaal geven aan de spieren en zenuwen om te blijven werken aan een duurzaam liftend effect.

Boek nu de Superboost Gelaat All-in -One in een kuurvorm van 4 behandelingen voor 800 euro in plaats van € 880,-. Hierdoor geniet u van 80 euro korting.Advies na de kuur: Herhaal deze behandeling vervolgens elke 8 weken voor een blijvend liftend resultaat op een natuurlijke manier.

Boek deze behandeling
Boek deze behandeling

Veelgestelde vragen

Botox gaat de connectie tussen de hersenen en spieren platleggen. Waardoor er geen spanning meer is en de spieren op lange termijn lui worden.

Tijdens de SUPERBOOST behandeling gaan we de spieren juist opnieuw activeren. De verbinding tussen de spieren, de zenuwen en de hersenen, worden op een natuurlijke manier verbeterd en hersteld. We noemen dit neurobiofeedback. Uit dat netwerk van communicatie haalt de huid haar degelijkheid. We trainen zo de spieren en spannen ze aan om uw gelaat en hals te liften.

En hoewel Botox en Fillers een verjongende uitraling geven,  veranderen deze niets aan de structuur van uw huid. Tijdens de SUPERBOOST behandeling krijgt u een diepte reiniging en er worden er maatwerk cocktails ingesluisd die passend zijn bij de noden van uw huid, deze zorgen voor een egalere structuur.

Deze behandeling is dus uitermate geschikt naast Botox / Fillers om de spieren gezond te houden.

Voor iemand die niet houdt van botox en fillers, is de SUPERBOOST een prachtig alternatief. Maar deze behandeling is dus ook zeker aan te raden om naast uw botox en fillers te doen. Advies is om de behandeling elke 8 weken te doen voor een natuurlijk en duurzaam verjongend effect.

Bij elke QMS behandeling wordt gewerkt met collagenen. Collageen bindt zijn eigen gewicht 300 maal aan vocht, en dit vocht moet dan ook aanwezig zijn. Hiervoor gebruiken we de algenmodelage.

 

Eenmaal de algenmodelage op het gelaat gebracht, vormt er zich een osmotische druk, dwz het ongeveer 10% aan vocht dat net onder de huid zit, wordt naar beneden gedrukt, en de ongeveer 70% water, vanuit de basaal laag wordt naar boven gezogen. Hierdoor krijgt het collageen voldoende vocht en kan het zijn eigen gewicht 300 maal aan vocht binden.

De begin oorzaak van een rimpel is vocht tekort, daarna komt collageen tekort. Op deze manier geven we de huid én vocht, én collageen. Dit is ‘anti-aging’.

 

Wist je dat de  algenmodellage afkomstig is van de blauwe alg? Dit draagt geen jodium met zich mee, wat belangrijk is voor mensen met schildklierproblemen.

 • De huid neemt elke dag zuurstof op van buitenaf. Deze oxideert echter in onze  huid in de vorm van vrije radicalen.

Met de qms zuurstof applicator wordt 95% zuivere zuurstof ingesluisd om zo de celregeneratie op diep niveau te stimuleren en dit stelt zich in staat om de huid zichtbaar te verjongen.

Het vernieuwingsproces stimuleert de bloedsomloop, het bevordert het weefsel waardoor je huid steviger, gladder en stralender oogt.

 

Een behandeling met 95 % zuivere zuurstof geeft een dieper en mooier effect, daar we niet alleen het eigen huidbestanddeel collageen toevoegen, maar door het zuurstof ook direct in staat zijn om de cellen van de huid te verjongen.

We bereiken met deze methode een dubbeleffect, het collageen zit direct (40 seconden) tot in de basaallaag, en door het zuurstof stimuleren we de vernieuwing van de cellen. Je huid oogt  steviger, gladder en stralender.