Skip links

Producten

Een behandelingskuur heeft pas 100% effectiviteit met de thuisproducten passend bij de noden van je huid. Ik help je daar graag bij en stuur bij waar nodig.

QMS Medicosmetics

Hoogwaardige huidverzorging en authentieke behandelingen voor zowel mannen als vrouwen.

QMS Medicosmetics – al meer dan 25 jaar het synoniem voor hoogwaardige en revolutionaire huidverzorging van de oprichter en maker van het merk, Dr. med. Erich Schulte, dubbel gediplomeerd arts, cosmetisch chirurg en cosmetica-ontwikkelaar met een internationale reputatie.

De huid is een bijzonder fascinerend orgaan. De teint van de huid weerspiegelt alles – invloeden van buitenaf, veroudering, ziekten of nalatige zorg. Sommige van deze factoren laten duidelijke sporen na, veranderen bijna altijd de structuur van de huid en leiden onder andere tot de vorming van rimpels en vlekjes.

Vind de sleutel tot jouw eigen frisse en stralende teint door gebruik te maken van een effectief systeem van geselecteerde hoogwaardige en effectieve producten en behandelingen.

Of je nu kiest voor één product of een zorgcombinatie op maat, jouw verwachtingen worden waargemaakt bij Maison Pur!

Craith Lab

We weten dat de huid constant in beweging is en een voortdurende interactie ondergaat met de omgeving waarin we leven. We hebben het niet langer enkel over anti-aging, maar over het feit dat omgeving en milieu voor steeds zwaardere gevolgen voor onze huid zorgen. Laten we ook de nodige portie stress op de huid niet vergeten. Niet de gewone stress die we iedere dag misschien wel voelen, maar wel de oxidatieve stress. En waarom horen we steeds vaker woorden zoals ‘eczeem’ of ‘allergie’, zelfs al bij jonge kinderen? Als onze huid kon spreken, hadden we de woorden ‘bescherm me, alsjeblieft’ misschien wel honderden keren gehoord. Daarom is er nu het merk Craith Lab!

Ben je geïnteresseerd in een mooie, gezonde en stralende huid, ongeacht je leeftijd? Je bent hier op de juiste plaats!

Cellics

Echte schoonheid komt van binnenuit. Ben jij gezond van binnen? Dan laat dat je maximaal van buiten stralen.

Wil jij vermindering van jouw rimpels? Af van die onrustige huid met af en toe een uitbraak van een puistje? Of ervaar je serieuze problematiek als acne of eczeem? En heeft tot nu toe nog niets jou het gewenste effect bezorgd? Dan kunnen wij je vertellen dat dit komt, omdat de oplossing moet komen van binnenuit. Dat je huid hier enorm van opknapt, is reeds wetenschappelijk bewezen. Kijk je nog wat rond, dan zal dit ook voor jou ineens heel logisch en duidelijk zijn.

Het verband tussen goede voeding en een gezonde huid is namelijk enorm en gelukkig zien we hier een verschuiving in ontstaan. Steeds meer staan we stil bij de essentie: de binnenkant. Waar het mee start.

Onze supplementen bevatten naast essentiële ingrediënten voor je huid, ook essentiële ingrediënten voor je gezondheid/lijf. En net deze combinatie, maakt de producten uniek en sterk.

Emité Make Up

Emité cosmetics is een natuurlijke make-up lijn die zuivere mineralenpigmenten bevat, zonder conserveringsmiddelen en een verzachtende werking hebben op de gevoelige huid. Bovendien is Emité een veganistisch/Cruelty free merk en werd er ook aan anti-aging gedacht door middel van de regenererende ingrediënten in de producten. Perfect te gebruiken na een ingreep of verzorging!

Marc Inbane

Marc Inbane is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. Ook Maison Pur zweert bij de producten. Marc Inbane is inmiddels bekroond met verschillende awards.

De producten bieden een veilig, verantwoord & natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste.

Cadeaubon

Wil jij scoren bij een speciale gelegenheid of een hartverwarmend cadeau aanbieden aan die ene bijzondere persoon?  Doe dit dan met de Maison Pur cadeaubon!  Je kan ze laten verwennen met een persoonlijke gelaatsverzorging of zalige producten van QMS Medicosmetics, Craith Lab, Marc Inbane, Emité & Cellics. Vraag ernaar bij Maison Pur.