Skip links

De QMS Signature gezichtsbehandeling in Knokke

☑️ Wilt u uw huidbarrière versterken en tegelijk een ontspannende gezichtsbehandeling?

☑️ Houdt u van massage én wilt u een stralende huid?

☑️ Vindt u het belangrijk dat de schoonheidsspecialiste de tijd voor u neemt?

Dan is de QMS Signature gezichtsbehandeling bij Maison Pur in Knokke een zeer fijne behandeling om te ervaren.

Online reserveren
schoonheidsspecialist knokke

Dit zijn de stappen (ongeveer 1 uur en 45 minuten)

 • Dubbele reiniging
  De werkstoffen in de maskers en serums kunnen niet door het “vuile laagje” op uw huid doordringen. Zonder een goede reiniging is er dan ook geen goede verzorging of huidverbetering mogelijk en krijgt u juist een onzuivere huid met verstoppingen. Daarom gaan we een dubbele reiniging uitvoeren met warme handdoeken en massagetechnieken.  Het wellness gevoel start hier al!
 • Exfoliatie 
  Exfoliëren is een manier om huidcellen van de bovenste huidlaag te verwijderen. Dit kan op drie verschillende manieren: mechanisch, enzymatisch en chemisch. Leen kiest de beste manier passend bij uw huid.
 • Bindwindweefselmassage van het gelaat
  Tijdens het exfoliëren krijgt u een bindweefselmassage waardoor de werkzame stoffen nog beter ingemasseerd worden. Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en afvalstoffen worden afgevoerd.
 • Onzuiverheden verwijderen
  Nu is het tijd om alle onzuiverheden en mee-eters te verwijderen. Mee-eters kunnen de kop opsteken wanneer talg in de talgklier zich ophoopt, waardoor talg vervolgens oxideert. Talg verkleurt bij blootstelling aan de lucht (aan het huidoppervlak) en vormen vervolgens zwarte puntjes. Vandaar de Engelse benaming blackheads. De oplossing ligt in zachtjes verwijderen en voorkomen.
 • Algen modelage
  Het algen modelage masker is de essentiële schakel in de QMS behandeling, wat betreft vocht. Dit masker zorgt voor een osmotische druk in je huid, waardoor een vochtstuwing ontstaat. Deze vochtstuwing zorgt ervoor dat het vocht uit de onderste huidlagen naar de opperhuid wordt getransporteerd.
 • Nek en schouder massage
  Tijdens het intrekken van de algen modelage, gaat Leen aan de slag met haar handen. De nek en schouders worden gemasseerd, dit maakt uw gelaatsverzorging zeer ontspannend.
 • Pure Oxygen
  Zuurstof is goed voor de huid om de bloedsomloop te stimuleren wat resulteert in een mooie glow die dagenlang aanhoudt.
 • Hydraterend foam mask of liftend masker
  Het 2e masker wordt afgestemd op de noden van uw huid. Wanneer uw huid vochtarm is, krijgt u een hydraterend masker en wanneer u extra lifting nodig heeft, krijgt u deze.
 • Afsluitende massage
  We sluiten nogmaals af met een massage om Collageen productie te stimuleren. Indien nodig gebruiken we ook LED therapie.
 • Extra services
  Zoals epilatie en/of kleuren van wenkbrauwen, harsen bovenlip, kunnen ter plaatse uitgevoerd worden tijdens deze behandeling. Bekijk de prijzen van de extra services hier.

Wat maakt deze behandeling uniek?

Tijdens deze gezichtsbehandeling wordt huidverbetering gecombineerd met verschillende massagetechnieken op uw gelaat, nek en schouders.

 

Dit maakt de QMS Signature behandeling bij Leen Ryckaert in Knokke echt een unieke schoonheidsbehandeling en wellness behandeling in één.

Online reserveren

Prijzen

Bekijk de prijzen voor de QMS gezichtsbehandeling op deze pagina.

Veelgestelde vragen

Simpel gezegd is de huidbarrière een waterdichte afsluiting die de buitenste lagen van de huid bij elkaar houdt. Bij een gezonde huidbarrière voelt je huid glad en zacht aan, maar als deze buitenste lagen beschadigd zijn, kan de huid er dof uitzien en ruw of droog aanvoelen.

Bij elke QMS behandeling wordt gewerkt met collagenen. Collageen bindt zijn eigen gewicht 300 maal aan vocht, en dit vocht moet dan ook aanwezig zijn. Hiervoor gebruiken we de algenmodelage.

 

Eenmaal de algenmodelage op het gelaat gebracht, vormt er zich een osmotische druk, dwz het ongeveer 10% aan vocht dat net onder de huid zit, wordt naar beneden gedrukt, en de ongeveer 70% water, vanuit de basaal laag wordt naar boven gezogen. Hierdoor krijgt het collageen voldoende vocht en kan het zijn eigen gewicht 300 maal aan vocht binden.

De begin oorzaak van een rimpel is vocht tekort, daarna komt collageen tekort. Op deze manier geven we de huid én vocht, én collageen. Dit is ‘anti-aging’.

 

Wist je dat de  algenmodellage afkomstig is van de blauwe alg? Dit draagt geen jodium met zich mee, wat belangrijk is voor mensen met schildklierproblemen.

 • De huid neemt elke dag zuurstof op van buitenaf. Deze oxideert echter in onze  huid in de vorm van vrije radicalen.

Met de qms zuurstof applicator wordt 95% zuivere zuurstof ingesluisd om zo de celregeneratie op diep niveau te stimuleren en dit stelt zich in staat om de huid zichtbaar te verjongen.

Het vernieuwingsproces stimuleert de bloedsomloop, het bevordert het weefsel waardoor je huid steviger, gladder en stralender oogt.

 

Een behandeling met 95 % zuivere zuurstof geeft een dieper en mooier effect, daar we niet alleen het eigen huidbestanddeel collageen toevoegen, maar door het zuurstof ook direct in staat zijn om de cellen van de huid te verjongen.

We bereiken met deze methode een dubbeleffect, het collageen zit direct (40 seconden) tot in de basaallaag, en door het zuurstof stimuleren we de vernieuwing van de cellen. Je huid oogt  steviger, gladder en stralender.