Skip links

Kennismaking


  • Meet & Treat by Leen €160,00 — 90 minuten —
AANBEVOLEN!  Tijdens een huidconsult ontvangt u persoonlijk advies, wordt er een collageen scan genomen en een behandelplan op maat opgesteld.  Na het consult geniet u van een kennismakingsbehandeling die passend is bij de noden van uw huid.

Superboost Behandelingen

  • Superboost Gelaat     €170,00 – 100 minuten –

Een superboost behandeling van 1 zone: het gelaat. In kuurvorm is dit dé verjongingstopper voor een frisse huid met sterke spieren.


  • Superboost All in one  € 210,00 -130 minuten –

Superboost behandeling van het gelaat inclusief   ✅ Algen modelage  ✅ Zuurstof   ✅ Nek- en schoudermassage.

De Superboost zorgt ervoor dat alle vitaminen en mineralen die uw huid nodig heeft, ingesluisd worden. Het is zeer aan te raden om deze behandeling aan te vullen met de Algen modelage en zuurstof. De Algen modelage zorgt voor extra hydratatie (fijne lijntjes worden minder zichtbaar) en de zuurstof zorgt ervoor dat deze behandeling een extra glow geeft aan uw huid die nog lang zichtbaar is.

 


  • VIP Superboost Treatment   € 310,00 -160 minuten –

Een superboost behandeling op het gelaat en de hals.

Deze VIP behandeling is inclusief   ✅ Algen modelage  ✅ Zuurstof   ✅ Nek- en schoudermassage

Medische Microneedling Behandelingen


  • Microneedling behandeling    € 175,00 – 100 minuten –

Ideaal om littekens te behandelen na acné. Ook fijne lijntjes worden minder zichtbaar. Uw gelaat wordt strakker door stimulatie van de  collageenproductie. Kortom: het bekende glow effect! INCLUSIEF ✅ LED Therapie ✅ Algen modelage  ✅ Zuurstof ✅ Gelaat-, Nek- en schoudermassage

Acné Behandelingen

  • Acne behandeling met de Superboost    € 160,00  – 75 minuten –
Tijdens deze behandeling krijg je de 1e stap van de superboost behandeling met een speciale cocktail tegen acné.  Deze behandeling is inclusief ✅ Algenmodelage ✅ Zuurstof

Personal Skin Treatment

  • QMS Signature Treatment    € 160,00  – 105 minuten –
Ontspannende gelaatsbehandeling waarbij de nadruk gelegd wordt op een combinatie van huidverbetering en het wellness gevoel. Inclusief ✅ Nek- en schoudermassage ✅ 2 maskers.