Skip links

Super Boost

Dit vernieuwende toestel past helemaal in de filosofie van Maison Pur! De huid beschermen en pro-agen van binnenuit en buitenaf op een manier die geen schade toebrengt, maar toch met resultaat.

De Superboost combineert het inbrengen van actieve ingrdiënten tot diep in je huidkanalen met het trainen van de spieren om je regeneratie aan te pakken. Het is dé verjongingstopper voor een frisse, jonge huid met sterke spieren.

Als je een snelle huidboost wenst of je wilt je fijne rimpels aanpakken. Couperose, oog-en wenkbauwlifting, een onregelmatige huid, grove poriën, acné of je huidspanning aanpakken kan zonder problemen en volledig pijnloos! Creëer een zachte & strakke huid.

De Superboost omzeilt het gebruik van naalden doordat het apparaat de huidopeningen gebruikt om toegang te krijgen tot de diepe kanalen van de huid. Onze huid zit vol met kleine buisjes waaruit zweet en talg zich een uitweg zoeken. Zo brengen we verjongende actieve bestanddelen via die huidopeningen tot diep in de huis voor een zacht en strakke uitstraling.

Werking Stap 1

Stap 1: Actieve stoffen op maat worden naargelang je huidproblemen in de poriën gesluisd onder een bepaalde druk. In die cocktail ziten géén parfum en parabenen. Er wordt een ultrafijne jetstream van 40 micron gebruikt om zo de diepere lagen van de dermis te gebruiken waardoor de toegediende stoffen effectief werken. Tegelijkertijd pompt het toestel overtollig vuil uit de poriën voor een optimaal resultaat. De kanalen in je huid vullen zich met mineralen & vitaminen. Dit is hét bestandsdeel voor stap 2.

Je hebt gemiddeld 4 tot 6 sessies nodig vooraleer de neurofeedback-lus begint te werken. Als dit zo is, volstaat één sessie van 4 keer per jaar. Het is dus een natuurlijke manier om een lifting te creëren, een frisse blik en een goed doorbloede huid.

Werking Stap 2

Stap 2: Onze spieren worden bij het verouderen atrofisch en dun. Vooral wanneer er spierontspanners gebruikt worden (zoals bijvoorbeeld Botox) worden de spieren op lange termijn lui waardoor er geen spanning meer is in de huid. De Superboost doet net het tegenovergestelde. De verbinding tussen de spieren, zenuwen en hersenen worden op een natuurlijke manier verbeterd en hersteld. We noemen dit neurobiofeedback. We trainen de spieren en spannen ze aan om je gelaat en hals te liften.

Dus, heb jij het niet zo voor Botox of chirurgische ingrepen? Wil je een natuurlijke van je gelaat creëren? Dan is de Superboost iets voor jou! Maak jouw afspraak online of via mail. Heb je nog vragen? Contacteer mij gerust!